Nyheter

Camavinga med mot Celta Vigo

Eduardo Camavinga er blant de utvalgte i troppen til morgendagens kamp mot Celta Vigo, sammen med flere spillere som er tilbake fra skade.

Landslagspausen er omsider over og i morgen skal Los Blancos endelig returnere til Santiago Bernabéu. Halvannet år etter at Barcelona ble slått 2-0 hjemme på eget gress skal tilskuere nok en gang få mulighet til å bevitne laget i sitt hjerte, og det er Celta Vigo som gjester den spanske hovedstaden og et Santiago Bernabéu under ombygging.

Carlo Ancelotti har i den anledning tatt ut en tropp bestående av 23 spillere, og den store nyheten er at Eduardo Camavinga er i troppen og kan få sin debut i morgen. I tillegg til Camavinga så er det også svært gledelig å se at både Ferland Mendy og Marcelo er tilbake fra skadene som har gjort at de har mistet sesongstarten.

KAN FÅ SIN DEBUT: Eduardo Camavinga er med i troppen til morgendagens kamp mot Celta Vigo og kan få sin offisielle debut for Real Madrid.

Det er også verdt å bemerke seg at både Nacho og Luka Modric, som begge mistet oppgjøret mot Real Betis grunnet skade, er tilbake i kamptroppen etter å ha ristet av seg sine skader i løpet av landslagspausen. Gareth Bale pådro seg en hamstringskade under kveldens treningsøkt på Santiago Bernabéu og er ikke med i troppen til morgendagens kamp.

I tillegg er verken Luka Jovic eller David Alaba med i kamptroppen til oppgjøret mot Real Betis. Begge to har returnert med mindre muskeltrøbbel etter landskampene, men det skal ikke være alvorlig med noen av dem, og begge kan fort være tilbake allerede mot Inter førstkommende onsdag. Dermed ser troppen til morgendagens kamp slik ut.

Keepere: Courtois, Lunin og López.
Forsvarsspillere: Carvajal, Lucas, Militão, Nacho, Vallejo, Mendy, Marcelo og Gutiérrez.
Midtbanespillere: Modric, Casemiro, Valverde, Camavinga, Isco og Blanco.
Angrepsspillere: Benzema, Hazard, Vinicius Jr, Asensio, Rodrygo og Mariano.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.