Intervjuer

Camavinga: – Å komme til Real Madrid er en drøm

Eduardo Camavinga ble i dag offisielt presentert som Real Madrid-spiller og gjennomførte også sin første treningsøkt under Carlo Ancelottis ledelse før han stilte opp på en pressekonferanse etter at kontrakten ble signert.

Onsdag formiddag ble Eduardo Camavinga offisielt presentert som Real Madrid-spiller etter å ha deltatt på sin første treningsøkt med sine nye lagkamerater tidligere på dagen. Akkompagnert av Emilio Butragueño snakket den 18 år gamle franskmannen om sin fortid, hvorfor han har valgt Real Madrid og hans første minner av klubben han nå skal representere.

Å skrive under for Real Madrid:

– Jeg er veldig glad for å være her. Det er en drøm jeg har hatt siden jeg var liten fordi jeg har alltid ønsket å spille for Real Madrid. Jeg kommer til å gi alt for denne klubben og familien min. Det øyeblikket jeg visste at jeg kom til å bli Real Madrid-spiller så ble jeg veldig glad. Jeg tenkte på familien min, alle problemene vi har hatt og hvilken ære det er å være her sammen med dem. Jeg er veldig glad og dette er en av de beste dagene i livet mitt, som da jeg ble kalt opp til det franske landslaget

PRESENTERT: Eduardo Camavinga kledde i seg Real Madrid-drakten for første gang da han ble presentert som Real Madrid-spiller på Valdebebas.

Målsetning:

– Jeg kommer for å lære. Jeg må vise for treneren at jeg er klar og jeg kommer til å jobbe veldig hardt for å få spille og jeg skal bruke de minuttene jeg får på en god måte. Jeg er en ung spiller så vi får se om jeg trenger litt tid til å bli varm i trøya, men jeg føler meg godt forberedt. Jeg snakker litt spansk.

Fortiden:

– Jeg har måttet flykte fra krig. Familien min har hjulpet meg veldig mye og når jeg spiller så spiller jeg for dem. Alle disse problemene og utfordringene jeg har hatt har gjort meg sterkere.

Hvorfor valgt falt på Real Madrid:

– Førsteprioritet var aldri penger, men heller æren av å spille her og muligheten til å realisere en drøm. Da jeg visste at jeg kunne signere for Real Madrid så tenkte jeg meg ikke om to ganger. Både jeg og familien min tenkte over hva jeg kunne gjøre i fremtiden, så dette har vært en veldig godt overveid avgjørelse.

TALE: Tradisjonen tro holdt Eduardo Camavinga en kort tale etter Florentino Pérez da han ble presentert som ny Real Madrid-spiller.

Posisjon:

– Det er et spørsmål jeg ofte får. Jeg liker å spille foran forsvaret, men jeg må også tilpasse meg alle spillestiler og posisjonene som treneren ønsker å bruke meg i. Jeg kommer til å gi alt uansett hvor jeg spiller. Jeg vil ikke sammenlikne meg med en eller annen spiller, jeg liker bare å spille fotball. Jeg vet ikke om det er viktigere å spille som anker eller lenger frem på banen, men jeg trives best sentralt.

Første minnene av Real Madrid:

– Champions League, Ronaldo, Zidane og Figo… Jeg minnes alle de fantastiske spillerne som har vært i denne klubben.

Interessen fra Real Madrid:

– Jeg vet at Real Madrid var interesserte i meg da jeg var 16 år, men jeg hørte ikke noe formelt om det for jeg tenkte bare på fotballen. Foreldrene mine er de som tar seg av slike temaer.

FØRSTE ØKT: Eduardo Camavinga hadde i dag sin første økt under Carlo Ancelottis ledelse før han så ble presentert som Real Madrid-spiller.

Utvikling og lagkamerater:

– Jeg vil prøve å spille så fort som mulig og bli en del av gruppen med en gang. Det er den beste måten å utvikle meg som spiller. Alt rundt landslaget kommer naturlig hvis jeg blir kalt opp. Jeg blir motivert av konkurransen på midtbanen. Jeg vil ta til meg læring fra lagkameratene mine som har vært i verdenstoppen i flere år. Min tanke er å spille så mye som mulig. Laget har en enorm kvalitet, og jeg kan bidra med teknikk og aggressivitet. Det er mine to beste ferdigheter.

Karim Benzema:

– Benzema er et idol for alle franskmenn og han er veldig grei mot oss unggutta. Det har vi sett med Vinicius Jr, for han er alltid sammen med han.

Detaljene rundt overgangen:

– Jeg har ikke ansvaret for overganger, jeg fokuserer kun på fotballen. I løpet av de siste ukene har jeg vært i kontakt med Real Madrid, men det materialiserte seg i løpet av de siste dagene i vinduet. Det er en hemmelighet hvordan det hele løste seg.

TEKNIKK: Eduardo Camavinga trakk selv frem teknikk som en av hans store styrker da han ble presentert som Real Madrid-spiller.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.