Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Intervjuer

Bobic: – Det er lov å drømme

Luka Jovic har kommet godt i gang med sitt comeback-sesong i Frankfurt, og har notert seg for tre mål på fire kamper. Serberen har en kontrakt med Real Madrid som strekker seg til sommeren 2025, men det spekuleres i at klubben ønsker å kvitte seg med 23-åringen denne sommeren. Nylig har sportsdirektør i Frankfurt, Fredi Bobic, uttalt seg om muligheten til å hente Jovic permanent.

– Det er alltid lov å drømme. Vi har et godt forhold med Real Madrid, og det var fine forhandlinger nå i vinter. Det er vanskelig å si hva som vil skje i sommer, da det er vanskelig å legge planer med tanke på dagens situasjon.

Serberen har kommet godt i gang på målfronten, men har enda ikke startet en kamp for Frankfurt etter comebacket. Han har fått fire innhopp på rundt en halvtime hver gang. Bobic forventer å se spissen i startelleveren, men sier at det avhenger av flere ting.

– Det kommer an på når han kommer ordentlig i form igjen. Andre Silva er en veldig stabil spiss, så vi må se om det blir en formasjonsendring. Det er vanskelig å si nå.

Real Madrid-styret håper nok at Jovic fortsetter å bøtte inn scoringer for den tyske klubben. Los Blancos betalte over 60 millioner euro for å hente ham til Madrid i 2019, og dersom han leverer mål i Tyskland vil markedsverdien hans gå opp igjen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.