Intervjuer

Bettoni: – Han er bedre

Zinedine Zidane er fremdeles ute med Covid-19-sykdom, og dermed er det hans assistent Davide Bettoni som skal lede lørdagens kamp mot Valencia. Det gikk bra da han ledet laget forrige helg mot Alavés – en kamp Real Madrid vant 4-1. Real Madrid har hatt en hel uke til å forberede seg på lørdagens kamp, og fredag formiddag var det en glad Bettoni som møtte pressen.

– Jeg er glad for at vi skal spille en hjemmekamp igjen. Prinsippene er alltid det samme: spille med intensitet, fokus og spille vårt spill. Vi har trent godt den siste tiden, og spillerne er i godt slag. Vi skal prøve å levere en god kamp og vinne.

– Det viktigste er jobben som gjøres på daglig basis. Hvis Atlético Madrid topper tabellen, så er det fordi at de fortjener det. Men det er mange kamper igjen. Vi tenker bare på morgendagens kamp – en kamp mot et lag som spiller god fotball.

Trening

Vi har hatt fire treningsøkter denne uken. Vi har trent på taktiske, tekniske og fysiske aspekter.

Zidane

Han har det mye bedre. Han er med oss hjemmefra. Det har vært en veldig bra uke med mye fokus og intensitet.

Ramos

– Jeg ser ham hver dag. Han er vår kaptein. Han føler seg bedre, men vi kommer ikke til å ta unødvendig risiko. Vi skal følge progresjonen hans, så ser vi hvordan kneet er neste uke. Jeg har kjent ham i fem år. Han er alltid en leder.

Carvajal

– Han har fått seg en liten trøkk. Det er ingenting seriøst, men vi venter til han blir 100% klar. Vi har snakket med ham og det fysiske teamet, og har blitt enige om at det beste er at han tar seg noen dager fri.

Vinicius

– Gjennom en sesong, er det spillere som spiller mer enn andre. Han har ikke spilt så mye i det siste, men han er fremdeles en viktig spiller for oss. Han trener veldig bra, så det er ingen grunn til bekymring.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.