Intervjuer

Bale: – Jeg er den beste golferen i Real Madrid

Bale er ute med skade og får dermed mer tid til å dyrke favoritt hobbyen sin,

Bale har klart å skape mye opprør blant fansen. Vi husker alle «Wales, Golf, Madrid»-banneret han viftet rundt i 2019. Han gikk tidlig fra kamper han ikke spilte, sov med munnbind over øynene når han var benket og nektet å feire scoringer.  Bale er nå tilbake i klubben og har levert greit, men de seneste kommentarene hans gjør ikke situasjonen med fansen noe bedre.

Bale møtte opp på Spanish Open denne uken og ble spurt om hvem som er den beste golferen i Real Madrid. Han svarte:

-Det er bare to av oss som spiller golf i klubben, så jeg er uten tvil den beste golferen i Real Madrid. Courtois er den andre som spiller, men han er ikke bedre enn meg.

Han ble også spurt om forskjellene mellom golf og fotball.

-Når jeg får sjansen og det er en golf-turnering i nærheten, tar jeg meg en tur. Det er en utrolig atmosfære, publikum og fint vær. Og mange spiller utrolig bra. Det er utrolig hvor godt de spiller under så mye press. I fotball har du også press, men du har også en dommer du må forholde deg til. Tingen er, golf er en mentalt tøffere sport. Jeg føler mer press her enn når jeg spiller for 80 000.

Bale begynner derimot å nærme seg comeback. Under Ancelotti har det blitt blåst nytt liv i vingen og han får en rettferdig sjanse i troppen. Fansen setter nok ikke like pris på waliseren, og bedre blir det ikke etter den seneste «golf»-kommentaren, men Bale fortjener uansett en ny sjanse. Selvtilliten skal man i hvert fall ikke si noe om.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.