Intervjuer

Atalanta-toppscorer: – Vi har sett de siste kampene deres

Atalanta-formspiller, Luis Muriel, har i forkant av morgendagens Champions League-batalje uttalt seg om den store kampen.

Med hele 14 scoringer og fem målgivende pasninger på 21 kamper i Serie A, er Luis Muriel Atalantas fremste angrepsvåpen om dagen. Colombianeren vil etter all sannsynlighet starte morgendagens kamp, for et meget angrepsvillig Atalanta-lag som definitivt kommer til å pøse på fremover i morgen kveld. I den anledning, har stjernespiss Luis Muriel uttalt seg om kampen.

Den brennhete colombianeren har blant annet delt sine tanker om Real Madrid.

– Det er alltid en stor ære å spille mot Real Madrid. Man må gi absolutt alt, og være påskrudd fra første sekund. Jeg var selv med på å slå Los Blancos med Sevilla, etter en fantastisk kamp. Hvis man har troen på seg selv, er absolutt alt mulig.

29-åringen pratet også om hvordan han og resten av laget har forberedt seg i forkant av morgendagens batalje.

– Vi har sett de siste kampene deres. Det ville vært feil av oss å ikke analysere motstanderen i forkant noen så viktige og avgjørende kamper. Selv om de ikke har prestert helt på topp i år, så er det fremdeles Real Madrid, og de har masse kvaliteter. De har alltid masse å stille opp med, og er et av verdens beste lag.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.