Nyheter

Asensio fyller 25 år

Kantspilleren med en fantastisk skuddfot har tilbragt nesten fem år i klubben, og spilt en rekke med kamper.

Marco Asensio feirer i dag 25-årsdagen sin. Marco har totalt spilt 182 offisielle kamper for Real Madrid, og står oppført med 36 scoringer. Spanjolen spilte sin første offisielle Real Madrid-kamp i Trondheim! Debuten til den tekniske kantspilleren var mot Sevilla i Supercup-finalen 9. august 2016, som den gang ble spilt på Lerkendal Stadion, Rosenborgs egne storstue. I samme kamp vartet Asensio opp med et helt vidunderlig langskudd fra 25-30 meter, og viste virkelig hvorfor han ble omtalt som et av verdens største fotballtalenter. Med en fabelaktig scoring i debuten, ble naturligvis forventningene til spanjolen høye blant Real Madrid-fansen.

Videre, har Marcos opphold i Los Blancos vært så som så. Spanjolen har notert seg for en god del målpoeng, spilletiden har derimot ikke vært optimal med tanke på utvikling, og sist men ikke minst, spanjolen har hatt noen enorme skadeproblemer. Skadeproblemer som har satt Asensio ut av spill i lang tid, og hindret spanjolen i å prestere på sitt aller beste.

Ser vi bort ifra alt det triste ved Asensios karriere, har han faktisk vunnet det meste som Real Madrid-spiller. Denne lekne spanjolen står så langt med to LaLiga-titler, fire supercup-troféer, to klubb-VM-titler og to gjeve og ettertraktede Champions League-titler. Rett og slett, en leken og fantastisk fotballspiller som har oppnådd mye i løpet av sin relativt unge fotballkarriere. Det blir derfor veldig spennende å se Asensio i Real Madrid-trøya i årene som kommer.

Gratulerer med 25-årsdagen Marco Asensio!

Marco Asensio
FEIRING: Marco Asensio under feiringen av Champions League-triumfen mot Liverpool på Santiago Bernabéu i mai 2018.

1 comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.