Intervjuer

Asensio: – En spesiell kamp

Marco Asensio ble oppgjørets store profil da han banket tre baller i nettet mot gamleklubben Mallorca.

Onsdagens kamp mot Mallorca ble en fryd og Los Blancos sendte øybeboerne hjemover med 6-1 i bagasjen. Kampens store spiller ble hattrick-helt Marco Asensio.

– Jeg er glad. Jeg fikk muligheten til å spille fra start, og jeg visste at jeg måtte ta sjansen min, sa Asensio etter kampslutt og fortsatte:

– Jeg har jobbet veldig hardt for dette øyeblikket. Jeg er fornøyd med seieren, målene og at vi har klart å fortsette løpet.  Jeg har vist treneren hva han kan forvente av meg. Det er stor konkurranse om plassene her, og det er viktig å være forberedt når jeg får muligheten. Treneren testet meg i en posisjon jeg liker og jeg følte meg veldig komfortabel.

Oppgjøret var naturligvis av det spesielle slaget for Asensio av flere grunner.

– Mallorca er en klubb som ligger meg nært i hjertet. Det var en spesiell kamp for meg, sa den tidligere Mallorca-spilleren.

25-åringen forteller videre at hele laget jobbet hardt mot Mallorca.

– Vi er klar over hva vi må gjøre. Vi er klare til å ha en veldig god sesong, og vil fortsette å gjøre det vi gjør. Vi har savnet å spille foran fansen. Det var et emosjonelt øyeblikk for meg og vi trengte virkelig den støtten vi fikk under pandemien. Jeg er takknemlig for alle Real Madrid-fans som kom til Bernabéu. Vi hadde det gøy, og jeg håper fansen også hadde det.

BANENS BESTE: Marco Asensio gjorde som han ville med gamleklubben Mallorca.

Miguel og Rodrygo snakket også med pressen etter kampslutt.

– Laget spilte veldig bra fra start til slutt, og det gjenspeiles i resultatet. Vi viste stor intensitet fra start, og det hjalp oss med å vinne kampen. Hver akademispiller drømmer om dette øyeblikket, og det er veldig spesielt for meg å spille her, sa Miguel.

– Jeg er aldri fornøyd. Jeg er har alltid lyst til å spille mer. Jeg trener og jobber hardt hver dag slik at jeg er klar når jeg får muligheten,  fortalte Rodrygo.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.