Intervjuer

Asensio: – Det var en veldig viktig kamp foran supporterne våre

Marco Asensio og Thibaut Courtois møtte også pressen etter seieren mot Rayo Vallecano lørdag kveld.

Etter 2-1-seieren mot Rayo Vallecano i går kveld møtte Marco Asensio og Thibaut Courtois pressen sammen med Carlo Ancelotti. Kantspilleren fikk sjansen fra start igjen etter å ha sittet en lengre periode på benken, og svarte på tilliten ved å levere en meget god kamp. Under pressekonferansen var spanjolen fornøyd med lagets prestasjon, og sjansene de skapte:

– Vi presterte veldig bra. Vi slapp inn målet mot slutten som gjorde livet litt vanskeligere, men vi så kampen ut. Vi kunne ha avgjort det tidligere, men vi skapte mange sjanser og vi var skarpe på kontringene. Det var enormt viktig å vinne foran fansen vår i dag. Vi er fornøyd med hvordan vi spilte, seieren, og å være på toppen igjen – det er der vi hører hjemme. Nå har vi en liten pause for å hvile og komme sterkt tilbake om to uker.

Asensio var meget klar på at det viktige er å holde fansen fornøyd, og han fortsatte:

– Alle lag kan legge press på og «skade» deg, men vi tar de tre poengene – det er nøkkelen. Folk er opptatt av å se gode fotballkamper og i dag var en av dem, selv om vi slet litt til tider. Vi vet at vi har fansens støtte, som vil være avgjørende herfra og frem til slutten av sesongen.

Kantspilleren var også fornøyd med å ha fått sjansen fra start, og håper han imponerte nok til å gjøre ham til en fast inntreden i startelleveren:

– Du må utnytte sjansene dine maksimalt, jobbe hardt og prøve å spille så godt som mulig på banen. Forhåpentligvis kan jeg få flere minutter. Treneren ba meg være veldig mobil og engasjere meg i oppbyggingen og på kontringen.

Også Thibaut Courtois svarte på noen spørsmål fra media etter kampen. Han var også fornøyd med resultatet men var redd for at poengene kunne glippet på slutten:

– Det er et godt resultat, men den er litt bittersøt på grunn av slutten. Vi kan ikke være foran 2-0 og la det skje, vi kunne ha scoret flere og så  kunne de fått ett tilbake. Vi kontrollerte kampen, men de utlignet nesten på slutten. De tre poengene var veldig viktige i dag. De presset godt, men vi tok ikke sjansene våre til å score flere mål.

Han avsluttet:

– Vi kontrollerte kampen ganske bra, men i nest siste corner fikk de nesten et mål, og det er der vi må forbedre oss. Laget beviste at vi vet hvordan vi skal stå på, kjempe og at vi er fokuserte til slutten. Vi må prøve å holde nullen og punktere kampen tidligere. Dette er noe vi må endre på fordi vi har mye kvalitet til å få flere mål

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.