Nyheter

Asensio: – Det var en perfekt kamp

Marco Asensio og Nacho Fernández møtte pressen etter kampen, og var fornøyde med søndagens prestasjoner.

Etter kampen mot Granada møtte både Carlo Ancelotti, Marco Asensio og Nacho Fernández pressen. Ancelotti fortalte at han var fornøyd med kampen, og at han synes midtbanetrioen til Real Madrid er verdens beste.

Kampreferat fra seieren mot Granada kan du lese her

Fornøyde spillere

Marco Asensio fikk nok en gang tillit fra start, og brukte sjansen godt. Spanjolen satte inn kampens første skåring etter 20 minutter, og spilte en viktig rolle i seieren mot Granada. Etter kampen var han fornøyd med prestasjonen, og med å vende hjem til Madrid med tre poeng:

– Jeg er fornøyd med hvordan kampen gikk. Det er alltid tøft å komme tilbake i sporet etter landskampspausen, men laget var disiplinert, det var en god prestasjon – og viktigst av alt, vi tok alle tre poengene.

Også Nacho var fornøyd etter kampen:

– Jeg er fornøyd med prestasjonen generelt. Vi møtte et kompakt, aggressivt lag. Vi produserte en prestasjon av topp kvalitet. Vi var solide defensivt, og på topp skapte vi mange sjanser, og scoret flere mål. Det var en perfekt kamp. Vi jobbet på når de trengtes, men vi følte oss mer komfortable med å styre kampen og angripe.

Asensio: – Vi blir bedre kamp for kamp

Marco Asensio mener laget forbedrer seg fra kamp til kamp:

– Vi må analysere kampen og se den igjen, for ved 2-0 fikk de en tilbake, og hadde en ny god sjanse. Men vi kom sterkt ut i andre omgang, og det var en god allround-prestasjon. Det føles godt å bli bedre kamp for kamp, og forhåpentligvis vil vi stadig føle at vi forbedrer oss.

Om dommerne, og de kommende kampene

Etter kampen ble det kontroversielle røde kortet til Granada´s Monchu mye diskutert, og noen har gått så langt i å påstå at dommerne hjelper Real Madrid. Asensio forteller at det er en påstand han ikke er enig i:

– Jeg merker ikke at de er i vår favør. Dommere tar avgjørelser, og de er ganske godt forberedt. I vårt tilfelle synes jeg ikke de har favorisert oss. De prøver å gjøre jobben sin så godt som mulig, og vi bør ikke bekymre oss for dem.

Nacho har også fått tillit av Ancelotti i flere kamper denne sesongen. Italieneren fortalte på pressekonferansen at han har troen på Nacho, og at han vet å bruke ham når de andre spillerne trenger en pause. Midtstopperen forteller at laget er fulle av selvtillit, og ser fram til kampene som kommer:

– Når du klarer å implementere alt vi jobber med i løpet av uken i spill, gir det deg selvtillit inn mot fremtiden. Vi har noen store kamper som nærmer seg, og de små detaljene er nøkkelen til å avgjøre fotballkampene.

 

 

Legg inn en kommentar