Nyheter

Arrangerer legendekamp for veldedighet

Klubben vil samle inn penger til vulkanofrene på La Palma.

17. desember skal legender fra Real Madrid og C. D. Tenerife møtes til veldedighetskamp på Heliodoro Rodríguez López stadion på Tenerife. Kampens formål er å samle inn penger til ofrene av vulkanutbruddet på La Palma som rammet øyen i oktober.

«Som svar på den kritiske situasjonen som innbyggerne på øya La Palma befinner seg i på grunn av vulkanutbruddet, stilte Real Madrid CF seg i oktober til disposisjon for Kanariøyenes regionale myndigheter for å bidra til å dempe de ødeleggende effektene for de mange familiene denne tragedien rammer», skriver Real Madrid på sine hjemmesider, og fortsetter:

«Som et resultat av samtalene mellom Real Madrid og Kanariøyenes regionale myndigheter, og i samarbeid med «Association of Former Real Madrid Players» og C.D. Tenerife, har klubbens bidrag resultert i organiseringen av en fotballkamp mellom legendene i de to klubbene» skriver Real Madrid på sine hjemmesider.

Kampen, som skal spilles den 17. desember på Tenerife, skal offisielt presenteres den 2. desember på Heliodoro Rodríguez López stadion. Da er det ventet at spillerne som skal delta i kampen blir presentert.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.