Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Mats Hermansens spesialer

April blir avgjørende

Etter landslagspausen venter det flere større oppgjør for Real Madrid og april blir dermed den viktigste måneden så langt i sesongen.

Det ventes 7 oppgjør i april, to Champions League kamper mot Liverpool og 5 ligakamper. Det gjenstår også bare 10 kamper av årets liga.  Foreløpig skiller det 6 poeng fra Real Madrid opp til Atletico Madrid. Barcelona ligger foran med knappe 2 poeng. Ligaen kan dermed avgjøres i løpet av måneden.

Første oppgjør som venter er Eibar lørdag 3.april. Eibar er foreløpig plassert på en 18.plass i ligaen og har kun vunnet 1 kamp på sine siste 10. Med så elendig formkurve bør Madrid enkelt ta tre poeng og kan til og med hvile noen spillere til Liverpool matchen 3 dager senere. Etter første Liverpool kamp 6.april, kommer Barcelona på besøk lørdagen etter. Dette oppgjøret blir nok tøffere enn første møte og Barcelona har også alt å spille for,  spesielt med tanke på CL-exiten for PSG. Dermed venter Liverpool i returoppgjøret uken etter. De 3 neste ligakampene bør gå greit. Madrid møter Càdiz, Real Betis og Getafe . Real Betis er det eneste laget i god form og ligger foreløpig på en 6.plass, med 7 seire på sine siste 10 kamper. Càdiz og Getafe sliter stort og ligger på 14. og 15. plass i ligaen. Begge lag har kun vunnet 1 kamp på sine siste 10.

Det er også verdt å merke seg at dersom Real Madrid går videre i Champions League skal første semi-finale spilles 27.april. Det er dermed trygt å si at april er måneden der gullet skal tas. Hazard og Carvajal vil mest sannsynling være ute, men det er mulig at Hazard er tilbake i midten av april. Han vil dermed miste begge kampene mot Liverpool, men kan rekke en eventuell semi-finale, om han i det hele tatt er i form til da. De gode nyhetene er at Ramos er tilbake og vil være tilbake for fullt innen den tid. Ramos var noe urutinert mot Atalanta og spilte ikke mot Celta Vigo i helgen. Ramos får nå en landslagspause å komme seg på og får garantert noen kamper for Spania. Resten av troppen er tilgjengelig, samt at spillere som Benzema og Rodrygo ikke reiser med sine respektive landslag. Dette gir flere nøkkelspillere gode muligheter til hvile og opptrening inn mot april. Real Madrid har dermed alle forutsetninger for å gjøre det godt inn mot slutten av sesongen. Det er først når det gjelder Madrid spiller på sitt beste og april er måneden der alt må stemme. Vi venter i spenning!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.