Site icon Real Madrid Norge

Ancelotti: – Vi vant grunnet lagets kampånd

Carlo Ancelotti var tydelig på at Real Madrid ikke vant grunnet kvalitet, men derimot på sin utrolige kampånd. » Vi hadde kapasitet til å holde hodet kaldt helt til siste slutt. Jeg har et ganske ungt lag og de gjør det veldig bra. Vi må forbedre oss mye i det defensive spillet og vi må være mye mer aggressive uten ball, men med denne spiriten som er i laget så vil vi klare det».

– Det å gjøre bytter er veldig komplisert, men alle de som kom innpå gjorde det veldig bra. De endret dynamikken i kampen og vi klarte å få opp agressiviteten i angrepet, og med god kvalitet. Alle er viktige selvom de starter kampen på benken.

Involveringene til Benzema og Vini Jr.

– De gjør det veldig bra. Alle på topp har gjort det bra og de kombinerte godt med Hazard, til tross for at vi led. Vi var heller ikke veldig skarpe i vårt spill i første omgang. De var gode på kontringer og i andre omgang når vi fikk litt mer kontroll på kampen så fikk de vist at de er utrolig giftige.

Saken fortsetter under bildet

HURTIG: Vini Jr. drar seg forbi to Valencia-spillere

Hazard

– Eden Hazard spilte meget godt og kombinerte godt. Han var aktiv og løsningsorientert i sitt spill. Han gjorde en god kamp. De i angrep spilte meget godt i det offensive spillet.

Lagets slagkraft

– Når jeg kom hit så tenkte jeg ikke at dette laget ikke kunne score mål. Jeg har spillere med mye kvalitet og jobben til treneren er å kombinere kvaliteten som er i alle spillerene og få det beste ut av laget. Hverken mer eller mindre.

De unge talentene han trener

– Jeg har hatt mange unge spillere med et stort talent, men det er viktig at de forstår at den tekniske kvaliteten som de har ikke er tilstrekkelig i dagens fotball. De må legge til dedikasjon, personlighet og motivasjon. Kvaliteten på de unge i denne stallen er på det absolutt høyeste nivået.

Exit mobile version