Intervjuer

Ancelotti om Mbappé, Ronaldo, Hazard og Casemiro

Ancelotti stilte opp for pressen i forkant av Real Betis-kampen, hvor han ikke overraskende ble bombardert med spørsmål om Kylian Mbappé.

Lørdag spiller Real Madrid borte mot Real Betis, men i oppladningen har nyhetsbildet vært totalt dominert av ryktene rundt Kylian Mbappé. 22-åringen skal være svært nære en overgang til Real Madrid, noe journalistene var svært klare over. På pressekonferansen før kampen ble Carlo Ancelotti spurt en rekke ganger om hva han tenkte om den potensielle overgangen.

Kylian Mbappé

– Jeg forstår at alle ønsker å spørre om Mbappé, men dette er noe klubben jobber med. Selv fokuserer jeg bare på kampen i morgen. Mbappé er en stor spiller. Vi har også store spillere her fra før.»

Eden Hazard

– Hazard er en viktig spiller for oss. Han har spilt de to første kampene og er veldig motivert. Han er en veldig, veldig viktig spiller for oss.

Florentino Pérez

– Florentino gjør en fantastisk jobb. Jeg er veldig heldig som jobber for en klubb som drives av så dyktige personer.

Forsvaret

– Dagens fotball tillater ikke at du kun forsvarer deg med 7 eller 8 spillere. Du må forsvare deg med 11. Dette jobber vi med å få til på best mulig vis.

Vinícius

– Vinícius har ikke startet de to første kampene, men han har levert når han kommer inn. Vi får se i morgen om han starter eller kommer inn fra benken. Det jeg kan si med sikkerhet er at jeg er veldig fornøyd med formen hans. Han kan score mange mål for oss.

Er det enklere å benke en ung spiller som Vinícius istedenfor rutinerte spillere som Bale og Hazard?

Ancelotti, uten å nøle: – Nei. Det er det samme. Noen ganger kan det være små detaljer som avgjør om en spiller starter eller ikke, f.eks. noe som skjer på trening. At man har erfaring betyr ikke noe.

Om Cristiano til Manchester United

– Han returnerer til et lag som han er glad i. Det er en god signering for United. Vi har et godt forhold.

Mangler det kvalitet i LaLiga?

– Nei, det er mange klubber som er fulle av kvalitetsspillere. Inkludert Real Madrid.

Burde Casemiro ha fått mer spilletid i din første periode?

– Godt spørsmål. Det er mulig. Men for øyeblikket regner jeg ham som en fundamental spiller. Han er fantastisk i forsvar, og med ballen har han forbedret seg mye. Jeg hadde ikke byttet ham med noen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.