Intervjuer

Ancelotti: – Modrićs fravær er et slag for oss

Carlo Ancelotti er klar for helgas bortekamp mot Levante, men må klare seg uten flere nøkkelspillere.

Italieneren ønsker å bygge videre fra den positive prestasjonen fra oppgjøret mot Alavés.

– Vi må forbedre oss, spille med mer intensitet og flytte ballen raskere. Vi jobber hardt, og jeg er imponert over spillerne. Jeg tror vi kan prestere godt mot Levante. Det er god stemning i garderoben. Jeg tror spillerne er motiverte og fokuserte.

Han ble spurt om superstjerna Benzema som nylig skrev under på en kontraktforlengelse.

– Jeg trenger ikke forklare det egentlig, men Karim er en veldig viktig spiller. Han har modnet mye, viser god personlighet og er en fantastisk fotballspiller. Det er en glede å trene ham og se ham spille. Han er virkelig engasjert, og alle er glade for at han har signert en forlengelse.

Nøkkelspillerne Modrić og Kroos er dessverre utilgjengelig til møte mot Levante.

– Begge sakene er forskjellige. Modrić  har en mindre skade han fikk på trening. Jeg vet ikke om han kan spille mot Betis, men vi får se. Når det gjelder Kroos tror jeg han vil være klar etter landslagspausen. Carvajal kommer tilbake i morgen, og han er en viktig spiller for laget.

Fraværene gir muligheter til andre spillere å vise seg fram.

– Isco er virkelig motivert og vil vise sin kvalitet. Hvis Isco er klar, spiller han. Jeg har ikke vært her de siste årene, men han trener godt. Jeg har snakket med Asensio, og han har gjort det bra. Han er tilbake i god stand etter OL. Han har jobbet hardt og er motivert. Han blir en viktig spiller for oss denne sesongen. Han vet det, og er en kvalitetsspiller.

– Modrićs fravær er et slag for oss, men vi har en tropp som kan klare seg godt uten Kroos eller Modrić. Casemiros tilstedeværelse er avgjørende. Han er en nøkkelspiller for dette laget. Valverde gjorde det veldig bra mot Alavés, og vi har nok gode alternativer på midtbanen.

Ancelotti fikk også spørsmål om Eden Hazard.

– Jeg synes han har gjort det bra. Han er ikke i toppform enda, men han nærmer seg. Han har jobbet ekstremt hardt på hver treningsøkt.

Legg inn en kommentar