Intervjuer

Ancelotti: – Jeg foretrekker Alaba som midtstopper

Ancelotti stilte opp for pressen etter en hektisk 1-0-seier over Real Betis.

Det endte med seier for Carlo Ancelotti og Real Madrid mot Real Betis. Det ble en vanskelig kamp, og i sin tredje strake bortekamp ble Real Madrid møtt av et aggressivt Betis-lag. Los Blancos klarte likevel å ta tilbake tabelltoppen etter en fantastisk volley fra Dani Carvajal.

Ancelotti hadde følgende å si på pressekonferansen etter kampen:

Om Real Madrids prestasjon, og om Mbappé:

– Jeg foretrekker å snakke om kampen. Vi manglet intensitet i første omgang, og vi klarte ikke å vinne ballen høyt. Etter pause vant vi flere dueller og gjorde ting bedre.

Om landslagsspillerne som har lang reisevei i landslagspausen:

– Jeg har alltid hatt spillere ute på landslagsspill, men denne gangen kommer de til å vende tilbake lørdag på morgenen. Det har jeg sjelden vært med på før. Det blir vanskelig for dem å spille den helgen.

Er du fornøyd med uttellingen i løpet av de tre første kampene?

– Vi har mye vi må forbedre oss på. Vi hadde en vanskelig sesongoppkjøring, men jeg er likevel ganske fornøyd med starten vi har hatt. Den defensive biten må vi forbedre, og vi må forsvare oss med mer intensitet.

David Alaba spilte midtstopper i dag, men har spilt mye som venstreback. Under normale omstendigheter, hvor foretrekker du å bruke Alaba?

– Som midtstopper.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.