Intervjuer

Ancelotti: – Alaba er en komplett spiller

Pre-season er i gang for fullt på Valdebebas, og Real Madrids nye trener Carlo Ancelotti tok seg tid til å prate med Real Madrid TV om hvordan de første dagene har vært.

Real Madrid er travelt i gang med forberedelsene til den nye sesongen, og det er mye spennende i vente med lagets nye trener Carlo Ancelotti. Flere av spillerne er fremdeles på ferie, men resten av laget har gjennomført over en uke med treningsøvelser allerede.

Treningene har variert mye, med alt fra fysiske og taktiske øvelser til treningskamp mot Fuenlabrada. Blant spilleren som allerede har startet pre-season finner man Isco, Marcelo, Carvajal, Lucas, Nacho og, ikke minst, Martin Ødegaard.

Det er selvsagt mange som er spent på den nye sesongen etter at laget har gjennomgått store endringer i sommer. Real Madrid må for første gang på 15 år starte en sesong uten Sergio Ramos, og Zinédine Zidane hadde vært lagets trener i nesten fem år til sammen da han ga seg i mai. I tillegg er det knyttet stor usikkerhet rundt fremtiden til Raphaël Varane.

En ny trener har kommet inn, og det betyr nok også endringer i måten Real Madrid skal spille fotball på. I tillegg kan det gi nye muligheter til spillere som ikke helt lyktes under den forrige treneren, og mange er spesielt spente på hvordan spillere som Martin Ødegaard, Rodrygo og Vinícius Jr. vil prestere under Carlo Ancelotti.

Artikkelen fortsetter under bildet

NY TRENER: Carlo Ancelotti dirigerer troppene under en treningsøkt i pre-season.

Carlo Ancelotti snakket i dag med Real Madrid TV, og da var han svært tydelig på hva slags fotball lagets hans skal spille denne sesongen:

– Vi må huske på historien til denne klubben. Laget må spille og vise kvaliteten på banen. Vi må også spille en energisk type fotball, med intensitet med og uten ball. Det er det fotballen krever i dag; en intensitetsrytme med og uten ball.

Ancelotti var også imponert over det han hadde sett så langt i pre-season:

– Vi har gjort det bra i disse ti dagene. Laget har jobbet mye, og vi har kombinert fysiske øvelser med det taktiske. Spillerne har gjort det bra. Jeg har sett mye kvalitet hos de unge spillerne og mye engasjement hos veteranene. Jeg har spesielt likt engasjementet hos spillere som Carvajal, Nacho, Marcelo, Lucas Vázquez og Isco.

Artikkelen fortsetter under bildet

IMPONERT: Ancelotti har blitt imponert over spillere som Marcelo, Isco og Nacho så langt i pre-season.

Mange har stilt spørsmålstegn til hvorvidt spillere som Isco og Marcelo burde få fortsette i klubben, ettersom mange mener at de ikke lenger har kvaliteten til å spille i Real Madrid. Ancelotti er ikke i tvil om at de fortsatt har viljen til å vinne:

– Dette er spillere som har vunnet alt i sine år i klubben og fortsatt har håp, forventinger og sult etter å ha en bra sesong. Dette er noe vi alle ønsker.

Den italienske trener var også full av lovord om Real Madrids nysignering David Alaba, som han trente i flere år i Bayern München:

– Han er en komplett spiller med mye kvalitet. Han er også svært intelligent i det taktiske defensivt. I Bayern ble han brukt som midtstopper mot slutten, og han gjorde det veldig bra. Han har spilt som venstre back, og han har mye erfaring der. Han kan spille i begge disse posisjonene, og han har i tillegg spilt sentralt på midtbanen for Østerrike. Han er en komplett spiller som garantert kommer til å gjøre mye bra denne sesongen.

FORSTERKNING: Carlo Ancelotti har stor tro på Real Madrids nye signering, David Alaba.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.