Intervjuer Spesialer

Adani: Hakimi er nest best i verden

Hakimi imponerer stort i Inter for tiden og leverer utrolig godt. Noen påstår også at han er den nest beste backen i verden akkurat nå.

Achraf Hakimi gjør storkarriere i Inter for tiden og presterer på sitt aller beste. Med 6 mål og 5 assist er han helt i toppen av alle verdens backer. Hakimi leverer dermed etter de store forventningene etter to sesonger i Dortmund. Real Madrid har ikke sikret seg en tilbakekjøps-klausul og marokkaneren vil mest sannsynlig aldri være å se i den hvite drakta igjen.  Hakimi har også slått sesongrekorden til Maicon fra 09/10 sesongen.

Tidligere Inter-spiller Daniele Adani er i hvertfall sikker i sin sak. Han mener at Achraf Hakimi er den nest beste backen i verden. «Inter gjorde en god investering etter salget av Cancelo. Han er den beste i verden etter Trent-Alexander Arnold og prisen hans var god.»

Det som også er imponerende er at han har startet 2/3 av kampene denne sesongen. Det er kun Lukaku og Martinez som har scoret flere mål. Hakimi har virkelig vært spektakulær så langt og det er mye i vente.  Han er fortsatt bare 22 år, fyller år i november, og spiller med stor selvtillit. Til sammenligning har Daniel Carvajal aldri nådd disse tallene. Hans beste sesong var fjorårets sesong med 7 assist og 1 scoring i alle konkurranser. Hakimi er halvveis i sesongen, men ligger allerede på 6 mål og 5 assist. Carvajal er solid både defensiv og offensiv, men alt er ikke synlig på statistikken. Carvajal har flere gode bidrag offensivt og rydder ofte godt unna på egen bane halvdel. Men fortsetter Hakimi trenden fremover, kan man være ærlig på at man kanskje prioriterte feil. Kanskje Hakimi kan lokkes tilbake til barndomsklubben etterhvert?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.