Intervjuer

Casillas: – Posisjonen vår er mer verdsatt

Iker Casillas og Carles Puyol, var to rivaler som spilte en sentral rolle på to av de beste klubblagene i historien. Begge spillere er høyt respektert i fotballens verden, og er to spillere som gjenspeiler hva fair play handler.

De to legendene ble nylig invitert av La Gazzetta dell Sport, sammen med LaLiga-president, Javier Tebas, for å prate om LaLiga og El Clasico som nærmer seg med stormskritt den 25. oktober.

Casillas:

– Javier Tebas har sakte men sikkert gjort endringer i LaLiga. Det har blitt et fantastisk nivå i ligaen, og det er en liga som er høyt respektert i verden.

Messi

– Det å starte og avslutte karrieren i samme klubb er en fin historie, men man vet aldri hva som skjer i karrieren. Jeg endret klubb på grunn av omstendighetene som var på det tidspunktet. Porto tilbød meg noe Real Madrid ikke gjorde, så derfor flyttet jeg til et nytt land for å spille i en ny liga.

Spille i annet land

– Når du spiller for et av verdens beste lag, er det vanskelig å forestille seg at man skal dra et annet sted. Når du spiller for en klubb så å si hele karrieren din, så oppfyller du en drøm. De fem siste årene av karrieren min prøvde jeg noe nytt.

Beste El Clasico

– Det var den første jeg spilte i. Vi vant 3-0. For meg var de kampene fra en annen planet.

Landslaget

– Det vi opplevde var unikt. Vi spilte med Puyol som var tryggheten selv i forsvaret. Vi hadde et meget bra forsvar. Jeg startet med Xavi på landslaget i 2001, og vi hadde et bra lag.

Gullballen for målvakter

– Vår posisjon er mer verdsatt i dagens fotball. Målvakter bidrar positivt til et lag, og gjør en svært viktig jobb som nå får anerkjennelse.

El Clasico uten supportere

– Det er ikke like gøy å se de kampene hjemme. Det er en uvanlig situasjon, men la oss håpe at ting returnerer til normalen igjen snart.

Legg inn en kommentar