William Gromstads spesialer

300 kamper i Real Madrid

Kampen mot Osasuna var kamp nummer 300 i Real Madrid for Toni Kroos. Etter ankomsten i 2014, har han hatt stor suksess, og er tyskeren med nest flest kamper for hovedstadslaget. Stielike har 308, så det forventes at Kroos har rekorden i løpet av sesongen. I løpet av sine syv og et halvt år i klubben har han vunnet hele 14 trofeer (3x Champions League, 4x Klubb-VM, 3x Europeisk Supercup, 2x La Liga, og 2x Spansk Supercup).

Tyskeren hadde følgende å si om den skuffende jubileumskampen: «Vi skapte sjanser, vi kontrollerte kampen, men vi manglet det lille ekstra på topp for å vinne. Vi visste at de kom til å forsvare seg, men med kvaliteten vår burde vi klart å skape mer, selv om banen var vanskelig i dag. Vi har ingen unnskyldninger i forhold til banen, begge lag spilte der, og det var ikke grunnen [til at Real ikke vant]. Vi mistet raskt ballen høyt i banen i dag, og det var vanskelig å spille på midten. Treneren gjorde bytter for å prøve å finne det vi manglet, men ikke mye endret seg. Vi er ikke fornøyde, for vi vil kjempe om toppen, og da hjelper det ikke med uavgjort.»

(Saken fortsetter under bildet)

300 KAMPER: I snøværet i Pamplona spilte Toni Kroos sin kamp nummer 300 for Real Madrid.

Toni Kroos har vært en fantastisk signering. Overgangssummen var nærmest et ran, og det er vanskelig å se for seg at Bayern München ikke angrer. Totalpakken Real Madrid fikk har vært, og er, av ypperste klasse. Én ting er det sportslige aspektet, der Kroos har vært helt sentral i det som kanskje er den beste midtbanen i klubbens historie, men han er også en svært god rollemodell. Spillerne i Real Madrid blir sett opp til av millioner av mennesker verden rundt, og med Kroos er det aldri noe annet enn gode holdninger, og aldri utenomsportslig tull. Toni Kroos fortjener all skryt han kan få, og vi gratulerer med 300 kamper!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.