Nyheter

Før kampen: Valencia (B)

Søndag kveld venter en tøff bortekamp mot Valencia, men det forventes likevel tre nye poeng.

Valencia – Real Madrid
Estadio Mestalla
La Liga, runde 5
Søndag 19. september, kl 21:00
TV 2 Play

Sesongstarten til Los Blancos har vært av det gode slaget resultatmessig med tre seire og én uavgjort i den hjemlige ligaen. I midtuka endte det også med seier etter en vanskelig bortekamp mot Inter. Atlético avga poeng mot Athletic Club i går og Real Madrid har fått en ypperlig mulighet til å ta over tabelltoppen.

Nå står Valencia på motsatt halvdel og det blir ingen enkel utfordring. Los Che sine resultater har variert voldsomt de siste åra med 9.plass og 13.plass på tabellen, men nå har klubben fått en veldig god start på sesongen.

Vi må faktisk helt tilbake til 2018 for å finne sist gang Los Blancos kapret tre poeng på Mestalla, men forhåpentligvis etter søndagens dyst er den svake rekken med kamper over. Forrige sesong endte  det første oppgjøret i ligaen mellom lagene med et skuffende nederlag på Mestalla. 4-1 tapet var et faktum etter tre straffescoringer fra Carlos Soler og ett selvmål fra Varane. På Estadio Alfredo Di Stéfano i LaLiga ble det 2-0 seier etter scoringer fra Toni Kroos og Karim Benzema.

Karim Benzema leverte varene forrige helg mot Celta med nettsus ganger tre, og franskmannen har en god statistikk mot søndagens motstander. På sine fire siste kamper mot Valencia har det blitt hele fem scoringer og forhåpentligvis fortsetter denne fine trenden.

Valencia-trener José Bordalás har en skadefri tropp til oppgjøret mot Los Blancos, men må klare seg uten tidligere Real Madrid-spiller Denis Cheryshev.

Troppen

Real Madrid stiller med en nærmest identisk tropp mot Valencia hvis den sammenlignes med Inter i midtuka. Ancelotti har fortsatt flere frafall i troppen med Marcelo, Toni Kroos, Gareth Bale, Ferland Mendy og Dani Ceballos på skadelista.

Mulig startellever: Courtois, Carvajal, Militão, Alaba, Nacho, Casemiro, Modric, Valverde, Vinicius Jr, Hazard og Benzema.

Keepere: Courtois, Lunin og Fuidas.
Forsvarsspillere: Carvajal, Lucas, Alaba, Militão, Nacho, Vallejo og Gutiérrez.
Midtbanespillere: Modric, Casemiro, Valverde, Camavinga, Isco og Blanco.
Angrepsspillere: Benzema, Hazard, Vinicius Jr, Asensio, Rodrygo og Jovic.

Legg inn en kommentar