Nyheter

Før kampen: Betis (B)

Forrige helg fikk vi servert et fartsfylt oppgjør mot Levante som endte med poengtap. Nå kan Ancelottis mannskap slå tilbake på Estadio Benito Villamarin.

Real Betis – Real Madrid
Estadio Benito Villamarin
La Liga, runde tre
Lørdag 28.08.21, kl 22:00
TV2 Play

Los Blancos start på sesongen har vært en målrik, spennende og morsom, men forrige helg fikk vi se altfor svakt forsvarsspill.  Det resulterte i poengtap, men laget må gå videre og sikre tre poeng mot Real Betis.

Det er ingen enkel motstander og spesielt ikke på fremmed gress. De har likevel ikke hatt noen god start på sesongen med 1-1 mot Mallorca og 1-1 mot Cádiz. De har havnet under i begge oppgjør, men klart å unngå nederlag ved begge anledninger.

Forrige sesong ble det 3-2 seier på samme arena etter scoringer fra Fede Valverde og Sergio Ramos. I det motsatte oppgjøret endte det med et skuffende 0-0 resultat. Sesongen 19/20 fikk ikke Los Blancos det til å stemme mot Joaquín og Real Betis i La Liga, sesongens første oppgjør mellom lagene på Santiago Bernabéu endte med et skuffende 0-0 resultat og bortekampen på Estadio Benito Villamarin endte med 2-1 seier til Betis. Karim Benzema scoret i kjent stil, men de hvite fra Madrid ble senket av Christian Tello i sluttminuttene.

En spiller som nærmest alltid leverer i møtene mot Real Betis er Karim Benzema, franskmannen har scoret i åtte LaLiga-kamper mot det andalusiske laget. Han trives spesielt godt på Estadio Benito Villamarin og har scoret i fem av de siste åtte turene til Betis. Denne sekvensen begynte tilbake i 2013/14 sesongen, da Real Madrid tok en imponerende 5-0 seier på fremmed gress. Bare Ferenc Puskás (12) og Santillana (11) har scoret flere mål enn Benzema mot Real Betis i LaLiga-sammenheng.

I sommer har Betis mistet gode spillere i Emerson og Mandi, men forsterket troppen med Juan Miranda, Rui Silva, Pezella og Willian José. Mulig startellever: Rui Silva, Montoya, Ruiz, Gonzalez, Miranda, Guardado, Canales, Rodri, Fekir, Juanmi og Iglesias.

Troppen

Ancelotti må klare seg uten Modric, Kroos, Ceballos, Marcelo, Nacho og Mendy til lørdagens møte mot Betis. Reservemålvakt Andriy Lunin er også utilgjengelig etter å ha testet positivt for covid-19.

Mulig startellever: Courtois, Carvajal, Militão, Alaba, Gutiérrez, Casemiro, Valverde, Isco, Bale, Benzema og Vinicius Jr.

Keepere: Courtois, López og Fuidias.
Forsvarsspillere: Carvajal, Lucas, Alaba, Militão, Vallejo og Gutiérrez.
Midtbanespillere: Casemiro, Valverde, Isco og Blanco.
Angrepsspillere: Benzema, Hazard, Bale, Vinicius Jr, Asensio, Rodrygo og Jovic.

Blir det seier?

Legg inn en kommentar