Intervjuer

Benzema: – Bra for selvtilliten vår

– Det var en veldig god kamp av oss, og prestasjonen i kveld vil øke vår selvtillit. Det har vært en vanskelig uke, men vi må jobbe videre.

Det sa Karim Benzema til rettighetshaveren av gårsdagens kamp mellom Alavés og Real Madrid. Franskmannen noterte seg for to scoringer, og er med det bare to mål bak LaLigas toppscorer Youssef En-Nesyri, som scoret hat-trick da Sevilla slo Cadiz 3-0.

Real Madrid har lagt en tøff uke bak seg, hvor de blant annet røk ut av den spanske supercupen og Copa del Rey.

– Vi er på rett spor igjen etter en tøff uke. Vi jobber hardt hver dag og i dag fikk vi betalt for det, sa Real Madrids toppscorer.

Benzema og Eden Hazard har blitt gode venner etter at belgieren kom til klubben i 2019. Hazard har hatt det tøft med tanke på alle skadene han har slitt med, men leverte en praktkamp mot Alavés. Det gleder hans kollega.

– Han var en fantastisk spiller i Chelsea, og nå må han skape sin egen historie i denne klubben. Han har det fint her, etter det jeg kan se, og Eden er en veldig viktig spiller for oss, sa Benzema.

Som også fikk spørsmål om tittelkampen i LaLiga. De fleste har allerede avskrevet Real Madrid, da de ligger fire poeng bak erkerival Atlético Madrid, som på toppen av det hele også har to kamper til gode. Det vil ikke Benzema ha noe av.

– Det er fortsatt mye fotball som skal spilles i LaLiga. Vi jobber med oss selv. Vi gir aldri opp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.